Handelsbetingelser

Velkommen til YGDRAs webshop

Ved at bruge denne webshop accepterer du vilkår og betingelser, som er angivet på denne side. Når du afgiver en ordre indgår du en bindende aftale med YGDRA.

Betaling
YGDRA webshop modtager betaling med VISA, Mastercard, Maestro card. Betalingen vil blive trukket fra din konto, når ordren sendes fra os.

Alle beløb er angivet i Danske kroner og er inkl. 25% moms.

YGDRAs webshop bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Hvilket i praksis betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering i Danmark

For lagervarer leverer vi normalt indenfor 2-3 hverdage, men tager forbehold for længere leveringstid hvis en vare ikke er på lager.

For specialproducerede produkter kan der gå op til 8 hverdage, men vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt.

Fragten er baseret på pakkens vægt og varierer fra 10 DKK – 49 DKK. Der ydes fri fragt ved køb på over 1000 DKK.

Returnering
I YGDRAs webshop har du mulighed for at returnere dine varer. Der tilbydes 14 dages fuld returret på varer købt på webshoppen. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du modtager dine varer. Varerne må ikke være brugte og skal returneres i en stand som ikke forringer kvaliteten af varen for at retten er gældende.

Alle returvarer som ikke lever op til ovennævnte krav vil ikke blive accepteret, og derfor returneret til dig.

Der yder ikke returret for specialfremstillede ordrer. 

Du kan forvente 2-5 dages svartid fra den dato hvor vi modtager dine varer. 

Den fulde pris vil blive refunderet hvis returpakken lever op til de krav vi har beskrevet.

Fragt ved returvarer dækkes af dig som kunde. 

Reklamationer 
Alle vores varer bliver kontrolleret for fejl inden de bliver fremsendt til vores kunder. Skulle du alligevel modtage varer med en eller anden form for fejl eller skade, bedes du kontakte os straks efter at du har opdaget fejlen eller skaden.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale eller produktion. 

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader som er opstået ved forkert behandling eller montering af vores produkter.

Vi tilbyder reparation af varen i det tilfælde det kan lade sig gøre, og hvis fejlen eller skaden ikke kan repareres, så tilbyder vi dig at ombytte varen til samme vare. Du vil modtage den fulde pris retur, hvis skaden eller fejlen ikke kan repareres eller ombyttes.

Privatlivspolitik
Dit privatliv er vigtigt for os, og vi behandler alle vores kunder med respekt og integritet. Derfor vil intet af den information du giver os på YGDRAs webshop blive videresolgt til tredjepart uden accept. Vi videregiver ingen information om kunder til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion.

Kundeservice
Har du spørgsmål eller kommentarer kan henvendelser rettes til admin@ygdra.dk

Virksomhedsoplysninger 
YGDRA

cvr. 27 77 98 24

Adresse: Co. CxD Aps. Nannasgade 16, 8230 Åbyhøj